Politica de confidențialitate

Confidențialitatea dvs. este importantă pentru noi. Politica moldetichete.md este de a vă respecta confidențialitatea cu privire la orice informații pe care le putem colecta de la dvs. pe site-ul nostru web https://moldetichete.md/.

Solicităm informații personale numai atunci când avem cu adevărat nevoie de ele pentru a vă oferi un serviciu. Îl colectăm prin mijloace corecte și legale, cu cunoștințele și consimțământul dvs. De asemenea, vă anunțăm de ce îl colectăm și cum va fi utilizat.

Păstrăm informațiile colectate numai atât timp cât este necesar pentru a vă oferi serviciul solicitat. Ce date stocăm, le vom proteja în cadrul unor mijloace acceptabile din punct de vedere comercial pentru a preveni pierderea și furtul, precum și accesul, divulgarea, copierea, utilizarea sau modificarea neautorizată.

Nu împărtășim niciun fel de informații de identificare personală în mod public sau cu terți, cu excepția cazului în care legea impune acest lucru.

Site-ul nostru web poate face legătura cu site-uri externe care nu sunt operate de noi. Vă rugăm să rețineți că nu avem control asupra conținutului și practicilor acestor site-uri și nu putem accepta răspunderea sau răspunderea pentru politicile lor de confidențialitate.

Sunteți liber să refuzați solicitarea noastră de informații cu caracter personal, înțelegând că este posibil să nu vă putem oferi unele dintre serviciile dorite.

Utilizarea continuă a site-ului nostru web va fi considerată ca acceptare a practicilor noastre legate de confidențialitate și informații personale. Dacă aveți întrebări despre modul în care gestionăm datele utilizatorului și informațiile personale, nu ezitați să ne contactați.

Această politică este valabilă începând cu 14 septembrie 2020.

TERMENII SERVICIULUI
1. Termeni

Accesând site-ul web la https://moldetichete.md/ sunteți de acord să fiți obligați de acești termeni și condiții, de toate legile și reglementările aplicabile și sunteți de acord că sunteți responsabil pentru respectarea oricăror legi locale aplicabile. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre acești termeni, vi se interzice utilizarea sau accesarea acestui site. Materialele conținute în acest site web sunt protejate de legea aplicabilă privind drepturile de autor și mărcile comerciale.

2. Folosiți licența
Se acordă permisiunea de a descărca temporar o copie a materialelor (informații sau software) pe moldetichete.md numai pentru vizualizare tranzitorie personală, necomercială. Aceasta este acordarea unei licențe, nu a unui transfer de titlu, iar în baza acestei licențe nu puteți:
modificați sau copiați materialele;
utilizați materialele în orice scop comercial sau pentru orice afișare publică (comercială sau necomercială);
să încerce să decompileze sau să realizeze inginerie inversă orice software conținut pe site-ul moldetichete.md;
eliminați orice drept de autor sau alte notații de proprietate din materiale; sau
transferați materialele către o altă persoană sau „oglindiți” materialele de pe orice alt server.
Această licență va înceta automat dacă încălcați oricare dintre aceste restricții și poate fi reziliată de https://moldetichete.md/ în orice moment. La terminarea vizualizării acestor materiale sau la terminarea acestei licențe, trebuie să distrugeți orice materiale descărcate aflate în posesia dvs., fie în format electronic, fie în format tipărit.
3. Declinarea responsabilității
Materialele de pe https://moldetichete.md/ sunt furnizate „ca atare”. moldetichete.md nu oferă garanții, exprimate sau implicite, și prin aceasta renunță și neagă toate celelalte garanții, inclusiv, fără limitare, garanții implicite sau condiții de comercializare, adecvare pentru un anumit scop sau nerespectarea proprietății intelectuale sau alte încălcări ale drepturilor.
În plus, https://moldetichete.md/ nu garantează și nu face nicio declarație cu privire la acuratețea, rezultatele probabile sau fiabilitatea utilizării materialelor de pe site-ul său web sau care se referă în alt mod la astfel de materiale sau pe orice site-uri legate de acest site.
4. Limitări

În niciun caz https://moldetichete.md/ sau furnizorii săi nu vor fi răspunzători pentru orice daune (inclusiv, fără limitare, daune pentru pierderea de date sau profit, sau din cauza întreruperii afacerii) rezultate din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza materialele de pe site-ul moldetichete, chiar dacă moldetichete.md sau un reprezentant аutorizat moldetichete.md a fost notificat oral sau în scris cu privire la posibilitatea unei astfel de daune. Deoarece unele jurisdicții nu permit limitări ale garanțiilor implicite sau limitări ale răspunderii pentru daunele indirecte sau incidentale, este posibil ca aceste limitări să nu se aplice pentru dvs.

5. Precizia materialelor

Materialele care apar pe site-ul https://moldetichete.md/ pot include erori tehnice, tipografice sau fotografice. moldetichete.md nu garantează că oricare dintre materialele de pe site-ul său web este corect, complet sau actual. https://moldetichete.md/ poate aduce modificări materialelor conținute pe site-ul său web în orice moment, fără notificare prealabilă. Totuși moldetichete.md nu își asumă angajamentul de a actualiza materialele.

6. Link-uri

https://moldetichete.md/ nu a revizuit toate site-urile legate de site-ul său și nu este responsabil pentru conținutul unui astfel de site conectat. Includerea oricărui link nu implică aprobarea de către https://moldetichete.md/ a site-ului. Utilizarea oricărui astfel de site web conectat se face la propriul utilizator

7. Modificări

https://moldetichete.md/ poate revizui acești termeni și condiții pentru site-ul său web în orice moment, fără notificare prealabilă. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord să fiți legat de versiunea actuală de atunci a acestor termeni și condiții.

8. Legea aplicabilă

Acești termeni și condiții sunt guvernate și interpretate în conformitate cu legile Republicii Moldova și vă supuneți irevocabil jurisdicției exclusive a instanțelor din acel stat sau locație.